Betaling & levering deurenopmaat.nl


Geen verrassingen achteraf

Onze deurrompen zijn maatwerkproducten en worden geproduceerd volgens, de door jou opgegeven, specificaties.

Nadat je gecontroleerd hebt of de specificaties van de deurromp(en) kloppen kun je, je bestelling plaatsen. Hiervoor dien je uiteraard akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en ga je een overeenomst tot koop aan. Nadat de order gecontroleerd en geaccepteerd is, onder voorbehoud van voldoende dekking verstrekt door Atradius, wordt de order in productie genomen. Je koopt een maatwerkproduct en deze kan derhalve dus niet geretourneerd worden. Zodra de deurromp gereed is en we overgaan tot levering ontvang je de factuur. De betalingstermijn is 30 dagen na factuurdatum. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je contact opnemen via 024-3999555 of per mail via info@deurenopmaat.nl.

Levering door deurenopmaat.nl

We sturen je, nadat je bestelling is afgerond, per e-mail een kopie van de bestelling. Vervolgens plannen we de productie van je op maat gemaakte deurromp. Binnen 20 werkdagen wordt de volledig voorbewerkte deurromp op het, door jou opgegeven adres, geleverd. Het is ook mogelijk een spoedlevering aan te vragen: 10 werkdagen (met in achtneming van levering op de ‘Regiodag’ + toeslag 5%. De factuur volgt na levering van de deurromp(en). Hierin is een btw-vermelding opgenomen.

Wij bezorgen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 8:30 tot 17:00 uur. Je ontvangt van ons een opdrachtbevestiging met de geplande levererdag.

Wij leveren aan huis af, met uitzondering van de Waddeneilanden. Hieronder en in de bestelmodule staan de transportkosten vermeld.

Tot een order van 4 rompen of minder bedragen de transportkosten € 75,- ex. BTW;

Bij een order vanaf 5 rompen is de levering franco.

Leverdagen, per regio

RegioLeverdag
Limburg / Oost-BrabantDonderdag
Gelderland / Overijssel / FlevolandWoensdag
Zeeland / West-Brabant / Zuid-Holland ZuidVrijdag
Noord-Holland / Zuid-Holland Noord / UtrechtDinsdag
Groningen / Friesland / DrentheDonderdag