Wij bieden toegang

Dé deurenfabrikant van Nederland

De makers van buitendeuren

Leverancier van topkwaliteit deuren en ramen

Deurenfabrikant Kegro Deuren bestaat sinds 1 augustus 1974. In een schuur achter in de tuin legde oprichter Kersten de basis voor wat jaren later een van de grootste deurenfabrikanten voor houten buitendeuren in Nederland zou worden. In 1977 opende de fabriek ‘Houtindustrie Kersten Groesbeek BV’ haar deuren. Sinds de oprichting hebben we niet stilgezeten en een uitstekend beeld van onze klantwensen gekregen. Zo hebben we samen ons huidige assortiment houten buitendeuren ontwikkeld en zijn we blijven innoveren en luisteren naar de markt. Met een ruime keuze, maatwerk mogelijkheden en altijd veiligheid als basis bieden we topkwaliteit deuren en ramen.

Voor iedere woning een passende buitendeur

Kegro Deuren biedt voor iedere woning een passende buitendeur. Passend qua stijl, omdat de bijzondere deurenlijn van Kegro Deuren varieert van klassieke en jaren dertig deuren tot en met design deuren, die ook klantspecifiek kunnen worden geproduceerd.

Onze moderne fabriek en laboratorium

In onze moderne fabriek in Groesbeek worden de houten buitendeuren onder continue kwaliteitsbewaking geproduceerd. Kegro Deuren heeft een eigen R&D afdeling voor productontwikkeling. Materiaaleigenschappen, afdichtingen, inbraakwerendheid en constructieve sterkte worden uitgebreid in ons eigen laboratorium getest.

Kegro Deuren

Al meer dan 40 jaar dé deurenfabrikant van en marktleider in vlakke en massieve houten buitendeuren en inpandige deuren.

Meer weten? Ga naar kegro.nl