Veelgestelde vragen


Alles wat je wil weten over deurenopmaat.nl

KegaTherm Deurromp

De KegaTherm deurromp bestaat uit een deurframe van extra breed, geoptimaliseerd, hardhout en is voorzien van een condensvrije lijnvormige stabilisatiestijl. De vulling bestaat uit een zeer goed isolerende, capillairvrije, geïnjecteerde PU-schuimvulling. De romp is afgewerkt met Medite Tricoya© Extreme dekplaten. Dit geheel zorgt voor een goede vormvaste deurromp (stabiliteitsklasse 2).

In het bestelformulier kun je op basis van het, door jou gekozen, model de pasmaat ingeven. De strakke sponningmaten per glasopening worden automatisch berekend. Hierdoor weet je dus direct welk formaat glas je kan bestellen en dus niet voor verrassingen komt te staan.

Bij sommige modellen is de keuze frezing briefplaat niet mogelijk, omdat dit door het rompmodel niet mogelijk is vanwege bijvoorbeeld een te grote glasopening. In dit geval wordt deze keuze dan ook niet getoond.

Leveren

Ja, wij leveren deuren aan huis af, met uitzondering van de Waddeneilanden. Hieronder en in de bestelmodule staan de transportkosten vermeld.

Tot een order van 4 rompen of minder bedragen de transportkosten € 75,- ex. BTW;

Bij een order vanaf 5 rompen is de levering franco.

Nee. Onze deurrompen worden op maat geproduceerd. Dit betekent dat wij maatwerk producten leveren en maatwerkproducten kennen geen herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk een bestelde deurromp en/of weldorpels en glaslatten te retourneren.

Wij bezorgen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 8:30 tot 17:00 uur. Je ontvangt van ons een opdrachtbevestiging met de geplande levererdag.

RegioLeverdag
Limburg / Oost-BrabantDonderdag
Gelderland / Overijssel / FlevolandWoensdag
Zeeland / West-Brabant / Zuid-Holland ZuidVrijdag
Noord-Holland / Zuid-Holland Noord / UtrechtDinsdag
Groningen / Friesland / DrentheDonderdag

Nee. De producten op deurenopmaat.nl zijn enkel beschikbaar voor de zakelijke markt. Ben je consument, dan verwijzen we je graag naar onze website www.deurdirect.nl.

Betaling

Nadat je gecontroleerd hebt of de specificaties van de deurromp(en) kloppen kun je, je bestelling plaatsen. Hiervoor dien je uiteraard akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en ga je een overeenomst tot koop aan. Nadat de order gecontroleerd en geaccepteerd is, onder voorbehoud van voldoende dekking verstrekt door Atradius, wordt de order in productie genomen. Onze producten worden op maat gemaakt en kunnen derhalve niet geretourneerd worden. Zodra de deurromp gereed is en we overgaan tot levering ontvang je de factuur. De betalingstermijn is 30 dagen na factuurdatum. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je contact opnemen via 024-3999555 of per mail via info@deurenopmaat.nl.

We sturen je, nadat je bestelling is afgerond, per e-mail een kopie van de bestelling. De factuur volgt na levering van de deurromp(en). Hierin is een btw-vermelding opgenomen.

Zodra je bestelling aan ons is verzonden kunnen we de gegevens op de factuur niet meer aanpassen.

Verwerkingsvoorschriften en garantie

Klik hier voor de verwerkingsvoorschriften en garantievoorwaarden van de KegaTherm deurrompen.